Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Téligumiabroncs tesztek eredményei

Beköszöntött a hideg idő, tehát elkezdődött a téli gumi vásárlások ideje is. A téligumiabroncs tesztek eredményei megint csak a prémium márkák elsőbbségét hozta, bár a prémium márkák közül is lecsúsztak páran a csak megfelelőnek értékelt gumik közé. A 165/70 R 14-es méretben, ami a kisautók szegmense, három prémium márka kapta meg a 'jó' minősítést. Hagyományosan ebből a kategóriából a Michelin gumijai nem hiányozhatnak, az idén az Alpin A4 szintén nagyon jól teljesített, különösen a téli nedves és száraz úton való viselkedése kiemelkedő, valamint a kopásállóságban vert rá magasan a többi abroncsra. A Continental WinterContact Ts 800 a havas, illetve nedves utakon nyújtott jó teljesítményt, valamint a fogyasztást befolyásoló gördülési ellenállásban győzött. A Pirelli Winter 190 Snowcontroll inden paraméterben jól teljesített, ezért kiegyensúlyozottságával tűnt ki a többi közül. A téligumiabroncs tesztek eredményei midenképpen jó irányvonalat adhatnak a téli gumink megvásárlásához.

0 Tovább

Szállás hely kereső optimalizálás célja

Egy internetes szálláshely weboldal keresőoptimalizálás célja többféleképpen is megfogalmazható. Alaphelyzetben természetesen a minél több látogató szerzése lehet a legfontosabb cél, de a SEO-val reklámköltségek is jelentősen csökkenthetőek, felhasználhatjuk a márka építésére is, de a legnagyobb előny persze a nem fizetett keresési eredményekből érkező lényegében ingyenes látogató növekedés.

A kereső optimalizálás célja mivel is érhető el? Nagyon fontos a megfelelően kiválasztott kulcsszavak elhelyezése, a helyesen megírt tartalom, amely kulcsszavakat is tartalmaz, a linképítés megfelelően végrehajtott folyamata, az URL keresőbarát kialakítása, a belső linkstruktúra helyes felépítése. Mindezek végrehajtása előtt célszerű mindig elemezni a versenytársakat, és a célcsoport ismeretében szükséges meghatározni a célokat. Elengedhetetlen a felhasználó- és keresőbarát oldal kialakítás. Fontos az eredményeket folyamatosan figyelni és az optimalizálást ennek ismeretében folytatni.

0 Tovább

Karosszéria javítás eszközei

A karosszéria lakatos mestereknek alkalmazkodniuk kell a kor megnövekedett követelményeihez, és a karosszéria javítás eszközei is jelentős korszerűsítésen mentek át. A mai korszerű személygépkocsik javításához az alábbi eszközök és berendezések szükségeltetnek. Kell egy infrastruktúrálisan jól ellátott javító műhely, a megfelelő áramellátással, sűrített levegővel és világítással. Rendelkeznie kell a legkorszerűbb emelőberendezésekkel, hidraulikus húzatókkal és belső nyomatókkal, húzatópad is szükséges mérőrendszerrel, valamint a futómű állító műszer is nélkülözhetetlen. Kell még fényszóró beállítására alkalmas műszer, egy védőgázos ponthegesztésre alkalmas készülék, plazmavágó, kiépített szerszámfalak, kellő teherbírású emelőbakokra, valamilyen műanyaghegesztő berendezésre, jó minőségű kézszerszámokra, elektromos és pneumatikus kéziszerszámokra, úgymint légkulcs és sarokcsiszoló, valamint kell még rezgőolló, orrfűrész és szélvédő szerelő eszközök. A karosszéria javítás eszközei eképpen foglalhatóak össze röviden.

0 Tovább

Black Jack miben hasonlít a 21-hez

A magyar kártyával játszott huszonegyes nevű játékban, mint a neve is mutatja, a huszonegy számszerű elérése jelenti a legjobb, tehát a győztes kezet. A Black Jack miben hasonlít a 21-hez kérdésre a válasz tehát körülbelül így fogalmazható meg: mindkét játékban a huszonegy elérése a cél, mivel az a győztes kéz.

De egyébiránt a hasonlóság itt lényegében meg is szűnik, mert már a lapok értéke sem egyezik meg a kétféle játékban, és az egyéb szabályok is részleteiben minden bizonnyal különbözőek. Már az ász megítélésében is vannak különbségek, hiszen a magyar változatban az ász 11-et ér, viszont a Black Jack-ben érhet 11-et és 1-et is.

A magyar kártyával játszott 21-ben a király 4-et, a felső 3-at, az alsó 2-őt ér, addig a Black Jack-ben a király, a dáma és a bubi is egyaránt tízet ér. A magyar változatban a két ász a legerősebb kéz, a Black Jack-ben az ász és egy tízes.

Tehát a Black Jack miben hasonlít a 21-hez kérdésre elsőre azt mondhatnánk, hogy ugyanaz a játék, viszont ez elég távol állna a valóságtól.

0 Tovább
12
»

trends

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek